Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اویسی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: افزایش ۲ برابری کرونا در شرق استان و شهرستان بم، بسیار خطرناک است و احتمال اینکه با کمبود تخت بیمارستانی مواجه شویم، وجود دارد.

او با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۵ بیمار کرونایی در بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم بستری هستند، افزود: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا طی یک ماه خرداد ماه، ۹۳۶ نفر و طی ۱۲ روز تیر، هزار و ۲۲ نفر بوده است که روند مبتلایان به کرونا رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اویسی ادامه داد: اگر با این روند، کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم ادامه پیدا کند، متاسفانه ممکن است با کمبود تخت بیمارستانی رو به رو شویم.

او از مردم خواست: نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و عادی انگاری را کنار بگذارند.

هادی شسهوار پور، فرماندار بم با بیان اینکه کارخانجات خودرو سازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم، دومین قطب تولید خودرو سازی بخش خصوصی کشور با ۱۰ هزار نفر کارگر و ۶ کارخانه خودروسازی به علت کرونا تعطیل شد، گفت: پیرو جلسه ستاد کرونا تمامی کارخانجات خودرو سازی به مدت یک هفته تعطیل شدند.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر شهرستان بم در وضعیت قرمز پر خطر قرار گرفته است و برای شرق استان کرمان یک هشدار جدی است، افزود: با توجه به وجود تنها یک بیمارستان در بم با اوج گرفتن ویروس کرونا ممکن است خدمات رسانی با مشکل مواجه شود؛ بنابراین رعایت نکات بهداشتی باید در دستور کار همه قرار گیرد.

شسهوار پور بیان داشت: طبق مصوبات ستاد کرونا در بم تمامی پارک‌ها، فضا‌های سبز، مناطق ییلاقی و گردشگری دهبکری بسته است و برق پارک‌ها از ساعت ۱۰ شب خاموش می‌شود و رستو ران‌ها، تالار‌ها، پاساژ‌ها و مغازه‌ها همه در بم تعطیل هستند.

او با اشاره به اینکه ورود و خروج خودرو ها‌ی غیربومی از بم ممنوع است و تمامی ورودی شهر بم کنترل می‌شود، افزود: عبور مرور خودرو‌ها از ساعت ۱۰ شب در سطح شهر ممنوع است و خودرو‌ها در صورت رعایت نکردن مشمول جریمه می‌شوند.

فرماندار بم علت افزایش ویروس کرونا را در بم، هم مرز بودن با استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان و مرادوات مردم با سیستان و بلوچستان، عادی انگاری مردم، رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی برخی مردم عنوان کرد.

او تصریح کرد: از روز پنچ شبه شهرستان بم در اثر طغیان کرونا تعطیل شده است.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس تعطیلی واحد صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»

امتداد - پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۲۴۱ مجمع الکترونیک با سامانه «دیما» شاهد افزایش سه برابری تعداد برگزاری این مجامع در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازروابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، پوریا خاوری اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۱۵ هزار سهامدار در مجامع الکترونیک

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت «کشت و صنعت پیاذر» با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت «معدنی و صنعتی چادر ملو» با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین، از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه «دیما» در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک در یک نگاه

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری های نوین، بدون محدودیت های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بهره‌گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟