Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دبیر انجمن صنایع نساجی ایران از معطل ماندن میلیاردها تومان سرمایه و چندین هزارتن مواد اولیه پنبه مورد نیاز صنایع نساجی در گمرکات کشور خبر داد. - اخبار استانها -

سید شجاع الدین امامی رئوف در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به اینکه پنبه تولید داخل جوابگوی همه نیاز کارخانجات نساجی کشور نیست، اظهار داشت: در سال‌های گذشته بخش عمده‌ای از پنبه مورد نیاز کارخانجات از طریق کشور ازبکستان که همسایه ایران و بزرگترین تولیدکننده پنبه محسوب می‌شود، تامین می‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلاتی که تحریم‌ها برای واردات پنبه به کشور ایجاد کرده است، افزود: پس از تحریم ها واردات مواد اولیه از کشورهای مختلف با مشکلات بسیاری در دور زدن تحریم ها مواجه شده است.

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران عنوان کرد: سال گذشته بخش عمده‌ای از پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور از طریق ازبکستان تامین می‌شد اما به دلیل سرمایه‌گذاری کشور ازبکستان بر روی صنایع ریسندگی و ارزش افزوده‌ای که برایش به همراه دارد صادرات خود را در این زمینه متوقف کرده است.

وی بیان کرد: به دلیل اینکه ازبکستان پنبه به ایران نمی‌فروشد واحدهای ریسندگی کشور پنبه موردنیاز خود را از هندوستان تامین می‌کنند که هندوستان هم به دلیل تحریم ها پنبه را به مقصد امارات بارنامه می‌کند.

امامی رئوف با اشاره به اینکه پنبه جزء محصولاتی است که برای واردات به دلیل اینکه ممکن است دارای آفاتی باشد باید قرنطینه و در آزمایشگاه مورد آزمایشات لازم قرار گیرد، تصریح کرد: پنبه جزء کالاهایی است که واردات آن نیازمند گواهی بهداشت‌های بین المللی برای حفظ نباتات است و کشور هندوستان به دلیل دور زدن تحریم‌ها این گواهی بهداشت قرنطینه را به مقصد امارات صادر می‌کند.

وی اظهارداشت: براساس قانون سازمان حفظ نباتات ایران چون مقصد در گواهی بهداشت‌ها ایران درج نشده و امارات درج شده گمرک نیز گواهی ترخیص این محموله‌ها را صادر نمی‌کند.

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران افزود: سال گذشته در این راستا پیگیری‌های لازم انجام  و شورای عالی امنیت ملی مصوبه‌ای صادر کرد که گواهی بهداشت امارات قابل پذیرش باشد و مشکل واردات پنبه نیز با این مصوبه مرتفع شد.

وی عنوان کرد: متاسفانه از پایان اسفندماه با انقضای تاریخ مصوبه گمرک مجددا اجازه ترخیص محموله‌های وارد شده به کشور را نمی‌دهد و چندین هزار تن پنبه وارد شده در گمرکات به دلیل ابطال این مصوبه با مشکل ترخیص مواجه شده‌اند.

امامی رئوف با تاکید بر اینکه باید مجددا توسط شورای عالی امنیت ملی این مصوبه تمدید شود، عنوان کرد: متاسفانه بیش از 80 روز است که هنوز با پیگیری‌های صورت گرفته مصوبه تمدید نشده و پیگیری‌های انجام شده به نتیجه مطلوب نرسیده است.

وی با اشاره به معطل ماندن میلیاردها تومان سرمایه و چندین هزارتن مواد اولیه پنبه مورد نیاز واحدهای تولیدی در گمرکات کشور، گفت: ماه‌هاست که منتظر صدور مجوز ترخیص از شورای عالی امنیت ملی هستیم و چنانچه این مصوبه مجددا تمدید نشود صنعت نساجی کشور به دلیل عدم تامین مواد اولیه مورد نیاز خود با مشکل مواجه شده و ادامه این وضعیت کارخانجات کشور را با تعطیلی مواجه می‌کند.

پنبه باید توسط دولت خرید تضمینی شود دستورالعمل کشت قراردادی پنبه ابلاغ شد

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران تصریح کرد: امیدواریم که هرچه سریعتر با ورود سران قوا به این موضوع و تمدید مصوبه از طریق شورای عالی امنیت ملی هرچه سریعتر و در کمترین زمان ممکن محموله‌های وارد شده ترخیص شوند تا مواد اولیه مورد نیاز صنایع نساجی کشور تامین و چرخ کارخانجات نساجی بچرخد و تولید کارخانجات با مشکل مواجه نشود.

انتهای پیام/641/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای عالی امنیت ملی پنبه مورد نیاز گواهی بهداشت نساجی کشور مواد اولیه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

رئیس کل گمرک گفت: اعمال کنترل‌های هوشمند در گمرکات مرزی کشور و مناطق آزاد و ویژه نیازمند استقرار ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در مبادی ورودی است.

به گزارش ایرنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالاهایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصاً در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهادهای تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

وی نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

کد خبر 749967

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • متقاضیان خودروهای خارجی بخوانند/ زمان دقیق عرضه خودروهای برقی اعلام شد + جزییات
  • ۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟